Opis forum
ProPlayer
Więc tak... znalazłem turniej/lige w sam raz dla nas...
Potrzebujemy skladu 6v6 i to nam wystarczy żeby wziąść udział o to co znalazłem:
Witam , zapraszam do rejestracji i zapisow do cup'a
-------------------Rejestracja Klanu----------------
Aby zarejestrować klan należy
1.Założyć konto na tej stronie --> www.liga.bbs.pl
2.kliknąć Stwórz nową drużyne > wypełnić wymagane Pola
3. Dodać nicki graczy ich GUID'y (8 ostatnich liter) oraz ustawić ich rangę
4.Klan można już zapisywać w lidze (menu zapisy)
-------------------Aktualnie Zapisanie Są-------------------
G-Shock|
Guard
Regulamin:
------------------------------------Rozgrywka:------------------------------------
1 Mecze odbywają się na wersji gry 2.60b z modem etpro 3.2.6 oraz konfiguracją clanbase 6on6 na serverze ligowym !
2 Każdy gracz biorący udział w rozgrywkach ligowy musi być zarejestrowany oraz dodany do klanu.
3 Obowiązkiem każdego jest uzupełnienie w profilu pola GUID.(EDIT Moze byc zapisany w druzynie)
Wystarczy wpisać ostatnie 8 znaków swojego.
Zmiana swojego guida , badz jakakolwiek sprzecznosc bedzie karana.
4 Każdemu klanowy zostanie przydzielony pokój na ligowym serwerze Teamspeak - do naszego ligowego servera jest podłączone ETTV na 20 slotow
5 Dopuszcza się członkostwo jednego zawodnika w maksymalnie jednym klanie danej gry.
a) za złamanie tego punktu grożą kary dla obydwu (lub więcej) klanów, w których gra zawodnik łamiący ten punkt
------------------------------------Punktacja:------------------------------------
1 Za każdy wygrany mecz klan otrzymuje 3 pkt , za każdy zremisowany 1pkt a za przegrany 0pkt
2 Mecze muszą być rozegrane do końca za każde wyjście przed końcem meczu jest kara 2 pkt
3 Z każdego meczu klan musi posiadać co najmniej 1 demko oraz 2 screeny z wynikami w przeciwnym razie klan bez dokumentacji przegrywa walkowerem
4 Jakiekolwiek "czity"/bugi czy oszustwa albo wykorzystywanie luk w zasadach jest karane wyrzuceniem z ligi na dany sezon.
Więcej infO na : www.liga.bbs.pl a tu jest IP ich Ligowego serva : 80.48.218.58:27964
Polecam i chcialbym zebysmy się zapisali
ProPlayer
Dzięki Tak myślałem że jeżeli chcemy się zgrać to musimy zacząć od jakiejś łatwej ligi